Formand uddelte verbale tæsk til andelsselskaberne

Der er et før og et efter den 24. februar, sagde Danske Svineproducenters formand i sin beretning, der også bød på verbale tæsk til både andelsselskaber, til »vanvittige kontrolregimer« og til Landbrug & Fødevarer.

Jeppe Bloch Nielsen holdt sin første beretning som formand for Danske Svineproducenter, men han lovede, der ville komme flere af slagsen. Foto: Anne Wolfenberg Lars Andersen, Hesselager på Fyn, er nyt bestyrelsesmedlem i Landsforeningen af Danske Svineproducenter. Efter at en vakant post i første omgang ikke blev besat, meldte han sig og modtog massive klapsalver fra salen. Foto: Erik Hansen. Der var 108 deltagere ved Danske Svineproducenters generalforsamling i Fredericia. Foto: Anne Wolfenberg

- Der vil være et før og efter den 24. februar.

Sådan lød nogle af de første ord fra Jeppe Bloch Nielsen, da han holdt sin første beretning som formand for Landsforeningen af Danske Svineproducenter tirsdag eftermiddag på NutriFair.

Ordene faldt som en erkendelse af, at krigen i Ukraine påvirker på mange leder og kanter. Ud over det åbenlyst tragiske for landet og for dets befolkning, påvirker situation i Ukraine og spændingerne mellem Rusland og vesten ikke mindst landbruget.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også