Katastrofe for økologiske produkter
Salget af økologiske produkter i Frankrig er stort set forsvundet det seneste års tid. Formand gentager flere gange, at det økologiske marked er en katastrofe.

Formænd for en række franske landbrugsorganisationer var i sidste uge samlet til en konference i Bretagne i det vestlige Frankrig. - Inflationen har slået det økologiske marked i Frankrig helt ihjel. Økologi sælges i dag som konventionelt, da ingen vil betale merprisen, siger Andre Sergent (3. fra venstre). Fotos: Jørgen P. Jensen
På trods af de franske forbrugeres traditionelle ønske om kvalitetsprodukter, der gerne må koste lidt mere, er markedet for økologisk kød og kødprodukter stort set forsvundet.
Det fastslår Andre Sergent på en netop afholdt konference i den franske by Rennes. Han er formand for den regionale landboorganisation i den franske region Bretagne, hvor 80 procent af de franske griseproducenter findes.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her