Chokerede franske landboorganisationer: Franske forbrugere vælger nu kød fra i stor stil
De franske forbrugere vælger i stigende grad billigt udenlandsk kød. Eller de køber slet ikke kød mere. - Det er virkelig slået kraftigt igennem det sidste års tid, lyder det fra formænd for landboorganisationer.

Arnaud Guinard er en dygtig griseproducent i Bretagne på familiegården med 200 søer og levering af 5.000 slagtegrise årligt. - Vi er virkelig bekymrede og skal ikke udvide vores besætning - tværtimod, siger han til Effektiv Landbrug. Læs om ham i Global Farming i morgen. Fotos: Jørgen P. Jensen
Gennem krige og dårlige tider har én ting været sikkert: Franskmænd købte det gode, lokalt producerede kød og betalte gerne mere for den forventede bedre kvalitet.
I sidste uge mødte Effektivt Landbrug en række formænd for de franske landboorganisationer, der virkede rystede i deres grundvold.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her