Her gødes mindst 12 gange og høstes tre gange om året
Når landmand Hiro Akky sætter gang i sine te-høstmaskiner, så er der travlhed både med kørsel i marken og i laden med behandling af de nyhøstede teblade til den kostbare matcha-te.

Hiro Akky (th) gennemgår dyrkningen af te for besøgende danske landmænd, mens Evira Batko oversætter til dansk. Hun er i praktik i et par måneder på farmen.
Te er bestemt en alvorlig sag.
Det fastslår Hiro Akky, der er landmand og ejer af stejle temarker med snoede, grønne buske.
Selv er han dog ikke særlig alvorlig. Han smiler, pjatter og slår ud med armene. Han er tydeligt glad for at se de danske landmænd, som den dag er på besøg på hans gård et par timers kørsel syd for Kyoto i det centrale Japan.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her