En moderne, fuldspaltet kødkvægfarm af de sjældne i Irland

- Det eneste, vi ikke lever op til, er det image, irsk kødkvæg har, om at dyrene går ude på græs året rundt, fortæller Gerry Giggins på rundturen på farmen med 140 stykker kødkvæg.

Der er i dag dobbelt så meget kødkvæg i Irland, som der er indbyggere.

Så irsk kødkvæg er for irsk landbrug, hvad svineproduktion er for dansk landbrug.

I Irland er der i dag omkring en million stykker Limousine, Charolais, Angus, Belgisk blåhvid og Hereford i alle mulige krydsninger.

Ofte i en masse små besætninger med i gennemsnit 15-20 ammekøer på de ikke mindre end 80.000 kødkvægfarme, som is&

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også