Hesteglad sjællænder med sit drømmejob

En gård nær Hedehusene er base for Truelshøj Staldinventar og et sandt drømmejob for Anne Kirstine Molou Klingenberg.

HESTEINVENTAR Anne Kirstine og ægtefællen Martin Molou Klingenberg overtog for godt et halvt år siden Viffeldt Safety-System, der stort set sælger alt til hestens hjem.

De bor på gården Truelshøj i Reerslev uden for Hedehusene, og det er også herfra, de driver forretningen, som faktisk har haft base på gården øst for Roskilde siden 2015.

Gennem fem år lejede den tidligere ejer, Niels Viffeldt, nemlig lokaler af parret på Truelshøj, som derfor fulgte forretningen ganske tæt.

Nyt og gammelt navn

Med ejerskiftet har firmaet også fået nyt navn og hedder nu Truelshøj Staldinventar.

- Man kan dog stadig finde os under Viffeldt Safety-System, for man smider ikke bare god historik på 25 år væk, fortæller Anne Kirstine Molou Klingenberg, som altid har været glad for heste.

- Jeg red som barn, og da vi flyttede til gården her, fik jeg mulighed for at få opfyldt drømmen om at få min egen hest, siger hun videre og oplyser, at parret i dag har 17 heste på ejendommen. Hun ejer selv seks af hestene, fire dansk varmblod og to tysk oldenborger, heraf hendes første føl efter Helgstrands Janeiro Platimum.

- Mine heste er »testkaniner« for de produkter, vi sælger i forretningen. Vi får på den måde større kendskab til tingene og kan fuldt ud stå inde for det, vi sælger, påpeger den hesteglade sjællænder.

Slidstærkt materiel

Som navnet antyder har Truelshøj Staldinventar forhandlingen af Safety-System spring- og dressurmaterialer, der er Nordens mest solgte springmateriel og sælges i mere end 15 lande verden over.

- Mange topryttere som engelske Geoff Billington og brødrene Whitaker sværger til Safety-System. Det er det ultimative træningsmateriel, da det er slidstærkt og kan tåle at stå ude året rundt, forklarer Anne Kirstine Molou Klingenberg.

- Mine heste er »testkaniner« for de produkter, vi sælger i forretningen. Vi får på den måde større kendskab til tingene og kan fuldt ud stå inde for det, vi sælger.

Anne Kirstine Molou Klingenberg

Det er – som tidligere anført i artiklen – hende, der passer hestebutikken. Heste interesserer slet ikke hendes mand. Faktisk er han allergisk over for heste og passer i stedet parrets anden forretning, Press Point, der leverer medieanalyser til mode-, design- og kosmetikbranchen.

- For mig er det et drømmejob. Jeg arbejder med min store passion, og det er både rigtig sjovt og spændende at tale med så mange hesteinteresserede mennesker, lyder det med et smil fra Anne Kirstine Molou Klingenberg.

Fleksibel åbningstid

Kunderne hos Truelshøj Staldinventar kan ikke finde foder og rideudstyr på hylderne, men de kan til gengæld finde en masse til hestens hjem.

- Vi forhandler alt til stalden, til folden og til ridebanen. Vi har således alt det, man skal bruge for at lette det daglige arbejde i stalden og kan også tilbyde kvalitetsprodukter til fold og ridebaner, hvor vi har en masse forskellige spring- og dressurmaterialer.

Butikken er indrettet i en smuk, gammel lade på gården, der kun ligger få minutter fra en afkørsel på Holbæk-motorvejen. Her er man altid velkommen til at komme og kigge – man opfordres dog til at ringe først, så man ikke kører forgæves.

- Vi har ikke faste åbningstider, men åbner butikken, når det passer kunderne. Derfor skal man først lige ringe og aftale et tidspunkt, oplyser Anne Kirstine Molou Klingenberg.

Læs også