Effektiv skadedyrssikring af lagerhaller hos DLG

DLG servicerer og forsyner landmænd i hele Danmark med blandt andet sædekorn, gødning og jordbrugskalk. Foderstofvirksomheden har igennem flere år været fast kunde hos Nassau, som har leveret porte til DLGs lagerhaller i hele Danmark.

På DLGs lagerhaller i Hasselager får de desværre ofte besøg af sultne skadedyr, som bider sig igennem bundtætningen på traditionelle porte. Derfor har Nassau udviklet en ny gnaversikret bundtætning, som holder skadedyrene ude.
DLG Hasselager har testet Nassau´s nye sikring mod skadedyr, Rodent Stop, på fire af deres porte i Hasselager. Rodent Stop er en effektiv sikringstype mod skadedyr som f.eks. mus og rotter, som kan gnave sig igennem mange forskellige materialer, f.eks. bundtætningerne på porte.
- Vi har altid haft problemer med skadedyr i vores lagerhaller, men efter monteringen af Rodent Stop kan vi se, at dyrene i hvert fald ikke gnaver sig igennem portene mere, siger Keld Caspersen, fabrikschef ved DLG Hasselager.
Rodent Stop monteres udenpå portens bundtætning, så portens bundtætning fortsat er funktionsdygtig. Løsningen består af børstetætning samt finmasket trådnet, hvilket giver en meget effektiv sikring af portens bundtætning mod angreb fra skadedyr.
 

Opfylder alle krav

Udover at være en effektiv sikring mod skadedyr, er Rodent Stop også en sikker løsning, som følger lovgivningen. Rodent Stop er testet og godkendt i henhold til gældende standarder og overholder alle regler inden for klemkræfter og klemsikring.
- Vi ser tydeligt, at Rodent Stop kan holde til angreb fra gnaverne, men det er også en mere sikker løsning i forhold til, hvad vi tidligere har set, siger Keld Caspersen.
For at bibeholde portens pæne design monteres en afdækningskappe med kantliste over børstetætningen og trådnettet.
- Løsningen ser rigtig godt ud, og det går ikke ud over portens design, at der er monteret Rodent Stop, siger Keld Caspersen.
DLG Hasselager har været kunde hos Nassau i flere år, og de er både glade for produkterne og de serviceydelser, som virksomheden leverer.
- Dialogen er upåklagelig og vores samarbejde har været velfungerende igennem alle de år, vi har været kunde. Vi oplever god service både ved reparation og vedligeholdelse af portene. Og så leverer Nassau selvfølgelig nogle produkter af høj kvalitet, slutter Keld Caspersen.

Læs også