Succes med læmning

Team Fårerådgivning har udgivet en håndbog, som har samlet mange års praktiske erfaringer koblet med nyeste viden om pasning og fodring af får og lam.

Det er over 15 år siden, der sidst er udgivet en bog om fårehold på dansk, så bogen »Succes med læmning« er en mulighed for at få en opdateret håndbog med den nyeste viden om fodring og pasning af får.

Med over 180 forskellige stikord om de spørgsmål, man støder på omkring pasning, fodring og sundhed, så er håndbogen et praktisk redskab i hverdagen til hurtigt at finde svar på problematikker, der kan opstå om det drægtige får, om læmning og læmmehjælp, samt om pasning af det nyfødte lam og det diegivende får.

På håndbogens 134 sider er der et utal af praktiske anvisninger og vejledninger, og den er rigt illustreret med mange fotos, der viser fårets signaler og adfærd. Dermed er den et nyttigt værktøj for fåreavleren – både for den nystartede og den erfarne.

Bogen er skrevet af to dyrlæger og to konsulenter – alle med i partnerskabet Team Fårerådgivning. De fire er: Randi Worm, dyrlæge, Cathrine Erichsen, dyrlæge og ph.d.; Kirstine F. Jørgensen, agronom og ph.d., samt Marianne Seekjær, agronom.

Læs mere om bogen på www.teamfaareraadgivning.dk.

Læs også