En klassisk burgerbøf med tilsatte grøntsager og højt indhold af protein er en ny nøglehulsmærket millionsatsning fra Danish Crown, fremgår det af en pressemeddelelse.
- Der er skruet ned for fedtindholdet, tilføjet svampe og andre grøntsager, så den gode smag og et højtproteinindhold fastholdes, fremgår det om burgeren, som har fået navnet Burger Boost Mushy Bite.
Slagteriet oplyser, at burgerbøffen indeholder 16 procent grøntsager og 8,4 procent fedt.
I bøffen er der tænkt i at bibeholde smagen af kød – kaldet umami – hvilket champignons er gode til. Samtidig indeholder bøffen en rodfrugtblanding af gulerod, pastinak og broccoli, som bidrager med både smag og saftighed.
Burger Boost Mushy Bite ligger allerede nu i køledisken i Lidls butikker, og fra uge tre sælges produktet i Netto, Føtex og Bilka.
Danish Crown Beef har en målsætning om, at produktet indenfor 12 måneder skal levere en tocifret millionomsætning.