Høst er overflodens og lykkens tid
Køkkenhaven bugner stadig, men det er uden tvivl tid til at tænke på vinterens komme.
Regnen er endelig kommet. Æblerne hænger tungt på grenene i vores æbleplantage og vidner om høst, overflod og lykke. Den søde æblemost står i fine stråler ud gennem presseklædet, når æblepressen sænker sine 300 bar over det.
Snart vil flere tusinde liter aromatisk æblemost stå boblende og fermentere i vores cideri, mens gæren spiser sig mæt i sukker, bøvser alkohol ud og prutter CO2. Med andre ord – det bliver til cider.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her