Et bæredygtigt perspektiv: Koen kan være mere end blot en klimasynder
Èn af vejene til en mere bæredygtig fødevareproduktion går gennem optimering af dyrenes foder. Nok omtales koen som klimasynderen, men ifølge foderekspert i DLG, Ida Steensen, bør vi se på koen i et bredere perspektiv. Koen har et unikt fordøjelsessystem, der gør den i stand til at omdanne biprodukter, og med en gennemtænkt fodersammensætning kan vi rykke koen i en mere bæredygtig retning.
I starten af februar lancerede DLG sin koncerndækkende bæredygtighedsplan, Zero, der sætter konkrete mål for koncernens arbejde med bæredygtighed - både på det visionære niveau, men også på det konkrete, løsningsorienterede niveau.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her