Fensmark er kommet på jyske hænder

Den landsdækkende rengøringsvirksomhed Fensmark er kommet på nye hænder og overtaget af Jan Andersen, Viborg, som har flere virksomheder under vingerne og servicerer kunder i hele Danmark.

Rengøringsvirksomheden Fensmark er overtaget af Jan Andersen, Viborg, som har flere andre jyske virksomheder. Privatfoto

Jan Andersen har pr. 1. april overtaget rengøringsvirksomheden Fensmark. Jan Andersen er indehaver af Viborg´s tagrengøring og malerservice, som han startede i 1997. Samtidig er han indehaver af Himmerland Staldrengøring og overtog sidste år Sydthy Staldrens efter Erik Jensen.

Nu står han i spidsen for Næstved-virksomheden Fensmark Industri og Stadrens. Fensmark blev etableret i 1996 af Randi og Arne Møllebro.

- Det er noget vi har snakket om gennem længere tid. Jeg tror det er fem år siden, at Arne spurgte mig første gang, siger Jan Andersen.

Nu faldt det på plads og Jan Andersen er allerede i gang med at besøge kunder i Fensmark-regi, primært på Sjælland og Fyn.

Virksomhederne er tilsammen landsdækkende og rengør kvæg- og svinestalde samt fjerkræhuse. De laver sanerings-opgaver, tåge desinfektion og blæser siloer og haller rene – blandt andet DLGs kornhaller.

Herudover har Jan Andersen sit tag-firma, hvor han blandt andet udfører algebehandlinger.

I dag er der i alt 11 ansatte.

Læs også