Fornyet gang i Limousine-ungdomsforeningen

Dansk Limousine Forening oplever en tilgang af nye unge medlemmer. Hele ni nye under 30 år er kommet til i 2022. Nu sætter de fornyet gang i foreningens ungdomsudvalg.

Ni nye medlemmer under 30 år i 2022.

Det er så mange medlemmer, Dansk Limousine Forening har fået i 2022, vel at mærke under 30 år. Den relativt store tilgang af unge glæder i den grad foreningens bestyrelse, især i en tid hvor flere kødkvægsbesætninger afvikles på grund af avlernes alder.

Foreningens unge har nu sat sig for at sætte fornyet gang i foreningens ungdomsudvalg, som ellers har ligget i dvale i flere år.

Derfor er et nyt ungdomsudvalg blevet dannet.

Formanden er 23 år

Det nye ungdomsudvalg består af seks medlemmer, og i spidsen sidder den 23-årige fynbo Mathias Nymann Olsen som formand.

Hovedformålet med ungdomsudvalget er at skabe et fagligt og socialt sammenhold for unge mennesker under 30 år med interesse for limousineracen.

Udover at mødes på landets dyrskuer vil udvalget løbende arrangere fælles besætningsbesøg rundt om i landet. Det kan være i form af weekendarrangementer, hvor man ud over besætningsbesøgene også har fællesspisning og overnatning.

Det er ligeledes udvalgets ønske at holde faglige arrangementer med for eksempel dommerkursus, kåringskursus og andre faglige input.

Ungdommen er en vigtig del af foreningens fremtid

Dansk Limousine Forening er afhængig af en løbende tilgang af nye medlemmer for at kunne udvikle sig og for at kunne opretholde et højt aktivitetsniveau. Derfor er de glade for den positive tilgang af unge i foreningen.

For også at signalere vigtigheden af de unge har foreningen valgt at støtte udvalgets aktiviteter økonomisk.

Foreningen oplyser desuden, at unge under 25 år er fuldgyldige medlemmer af foreningen på særlige vilkår – nemlig til halv pris.

Dansk Limousine Forening forventer, at de nye unge medlemmer, både hver især og som ungdomsudvalg, vil bidrage med engagement og friske input til gavn for Dansk Limousine Forening.

Det nye ungdomsudvalg

En gruppe unge har sat fornyet gang i Dansk Limousine Forening ungdomsudvalg. De nye medlemmer i ungdomsudvalget er:

Mathias Nymann Olsen – formand

Maja Black Sinkjær

Matias Friis Ebbesen

Amalie Thygesen

Casper Thorsen

Emil Vejnø Christensen

Læs også