Uændret notering fra Danish Crown Beef

Danish Crown Beef fastholder oksekødsnoteringen på samme niveau i næste uge.

Under overskriften »God eksport og fornuftig afsætning i Danmark« fastholder Danish Crown Beef oksekødsnoteringen i næste uge.

- Det europæiske marked for okse- og kalvekød fortsætter de samme tendenser, som de foregående uger, hvor efterspørgslen fortsat centrerer sig om de klassiske sæsonvarer til det danske marked og en god efterspørgsel på rygprodukter fra Sydeuropa. Det giver samlet set et fornuftigt afsætningsbillede, mens de varer, der ligger uden for sæson er sværere at flytte, lyder det fra koncernen i en markedskommentar.

- Der er uforandret godt gang i salget til vores sydeuropæiske kunder, mens det danske marked fortsat centrerer sig om grillprodukter trods afbrændingsforbud i store dele af landet. Der er selvfølgelig også dele af udskæringerne, som ikke passer lige så godt ind i det nuværende afsætningsbillede, og hvor vi møder nogle meget lave priser i markedet, men det er ikke noget, der skaber store problemer i den nuværende situation, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

I Sydeuropa står turistsæsonen for døren, og det skaber god efterspørgsel fra især Italien, Spanien og Grækenland. Salget til danske restauranter, cafeer og kantiner er fortsat også fornuftigt.

Læs også