Danish Crown: Uændret notering for oksekød

Der er få impulser i markedet for tiden, lyder det fra Danish Crown Beef, der i næste uge fastholder noteringen for okse- og kalvekød.

Det europæiske marked for okse- og kalvekød er fortsat præget af sæsonen, som helt traditionelt er en mere stille periode. Derfor er der også få impulser i markedet, der kan være med til at løfte priserne, da det primært er sæsonvarerne, der flyttes uden problemer.

Sådan lyder meldingen fra Danish Crown Beef, der holder noteringen uændret i næste uge.

- Det har været en helt klassisk januar for vores vedkommende, og det er desværre ikke der, okse- og kalvekødet for alvor er efterspurgt. Det er primært hakkekød og de klassiske sæsonvarer, der finder plads på tallerkenen i januar, mens de mere ædle udskæringer ikke bliver jagtet af forbrugerne, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

Fornuftigt salg til Sydeuropa

Salget til Sydeuropa er fortsat fornuftigt for årstiden, mens verdensmarkedet for både huder og udskæringer arbejder med lave priser.

- Vi holder fortsat tæt dialog med vores faste kunder, og vi har også kampagner i støbeskeen, men det er på de klassiske produkter for årstiden, fordi det er her, interessen ligger for tiden, siger Henning Sønnichsen.

Læs også