bannerPos

Seges vil se nærmere på parvis opstaldning af kalve

Mens Tesco ikke længere vil acceptere mælk fra producenter, der opstalder kalvene enkeltvis, vil Seges se nærmere på, hvilke fordele og ulemper, der er ved fællesopstaldning frem for enkeltvis opstaldning, hvor kalvene kan se og røre hinanden. Arkivfoto
Mens den internationale supermarkedskæde Tesco forlanger par- eller gruppevis opstaldning af mælkeleverandørernes kalve, har Seges søgt midler til at undersøge fordele og ulemper ved parvis opstaldning.

Den internationale supermarkedskæde Tesco med hovedsæde i Storbritannien, hvor man sidder på en tredjedel af dagligvaremarkedet, besluttede for nylig kun at acceptere mælk og mejeriprodukter fra bedrifter, som opstalder deres kalve i grupper eller som minimum parvis, skriver Seges.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Pivot-vanding er fremtiden

Bauer får de første pivot-anlæg ud at køre inden længe i Danmark, lyder det fra firmaets danske specialist Jacob Johnsen.

Tysk notering over 14 kroner

Den tyske slagtesvinenotering stiger med 4 cent til 1,89 euro pr. kg (14,08 kroner), meddeler Danske Svineproducenter.

Styrelse begynder at give nye tilsagn

Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.

Et samarbejde i top

Brødrene Søren og Peter Kreutzfeldt overtog sammen den fædrene gård i sommeren 2017. Et forløb og et samarbejde som de fleste nok vil misunde.

Cirkulær økonomi på globalt plan

Den cirkulære økonomi er vejen frem, hvis kloden skal i balance globalt – og Danmark er med helt fremme, fastslog Claus Stig Pedersen, der er direktør for bæredygtighed og Public Affairs i den danske virksomhed Novozymes. Han var blandt indlægsholderne ved Frejs Fødevarekonference.
Side 1 af 1691 (33804 artikler)Prev1234567168916901691Next