Styrelse strammer tilsagnskrav i ny ordning

Tilsagnskrav beror mere på de enkelte miljøeffekter fremfor bedriftsstørrelsen i ny ordning til kvæg og gartneri. Til gengæld er kravene yderst specifikke, hvilket skal lette sagsbehandlingen, siger Landbrugsstyrelsen.

Det var specialkonsulent hos Landbrugsstyrelsen, Monique Hes, der havde til opgave at sætte mødedeltagerne ind i den nye ordning for kvæg og gartneri. Ordningen åbner tirsdag. Fotos: Ditte Birkebæk Jensen Godt 40 rådgivere og interessenter fra erhvervet var mødt op for at forstå bekendtgørelsen bag Miljøteknologi 2019 til kvæg og gartneri. Den nye ordning gemmer nemlig på en række skærpede tilsagnskrav, der ifølge styrelsen er lavet for at lette sagsbehandlingstiden.

Godt 40 rådgivere og interessenter fra nær og fjern spidsede onsdag ører, da de deltog i Landbrugsstyrelsens infomøde i Kolding om den nyeste EU-støtteordning »Miljøteknologi 2019 – Kvæg og Gartneri«.

Efter flere års kritik og evalueringer af ordningerne i landdistriktsprogrammet 2014-2020 har styrelsen nemlig arbejdet på at gøre ordningerne enklere for ansøgerne. Det er blandt andet gjort ved at indf

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også