Opdræt af grise uden antibiotika, OUA, kræver forbrugernes opbakning
Danmark er et foregangsland, når det gælder brug af antibiotika, og flere og flere vil gerne vælge kød fra OUA-grise, vurderer næstformanden i SLF.

Berith Nissen, OUA-producent og næstformand i SLF, Vonsmosevej 12, Vilstrup ved Haderslev
Af Berith Nissen, OUA-producent og næstformand i SLF, Vonsmosevej 12, Vilstrup ved Haderslev
Jeg glæder mig til, at danskerne får øjnene op for en produktion af grisekød uden brug af antibiotika.
Nu har forbrugerne talt om, at vi bruger for meget antibiotika til de danske grise, og MRSA i de danske stalde har fyldt utroligt meget i debatten. Men Danmark bruger faktisk væsentligt mindre antibiotika end andre lande og ses som et foregangsland med h
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her