bannerPos

Var behandlingen af mit forslag blot et høflighedsritual?

Havde bestyrelsen i Bæredygtigt Landbrug allerede før generalforsamlingen i 2017 (billedet) valgt det juridiske spor?, spørger Jørn Rasmussen i sit læserbrev.

AF: JØRN RASMUSSEN

27-07-2020 11:31
Havde bestyrelsen i Bæredygtigt Landbrug allerede før generalforsamlingen i 2017 valgt det juridiske spor, og blot tillod behandlingen af mit forslag, der mere vægtede det faglige spor, som et høflighedsritual?, spørger skribenten.

Af Jørn Rasmussen, medlem af Nye Borgerlige samt Fair Spildevand, Pileallé 5, 4760 Vordingborg

Som jeg har skrevet før, så passer jura og miljø ofte sammen som ild og vand. Vedtager Folketinget love - eller den måde EU direktiver implementeres i dansk lov - der strider imod naturlovene, så er domstolene nødt til at følge Folketingets vilje.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Planteavlskonsulenter rådgiver ud fra rigide regler

De massive krav til efterafgrøder sætter planteavlskonsulenters faglighed under pres, mener Gustav Garth-Grüner, næstformand i Bæredygtigt Landbrug, der også mener, at nogle af dem bukker under for presset. Planteformand i L&F er uenig.

Kød i historisk fald

Både produktion og forbrug af kød ser ud til af falde globalt for andet år i træk.

Kartoffelavlere står midt i historisk eksperiment

En effektiv, ensartet vækststandsning i kartofler er kodeordet for et godt resultat, pointerer landskonsulent Lars Bødker, Seges.

Eksportportalen advarer om ekstreme temperaturer

EksportKontrolCentret tilbagesender mange logbøger i øjeblikket på grund af utilstrækkeligt hensyn til de varme temperaturer i de planlagte ruter.

Man må tidligt op

Mens de fleste danskere stadig sover, tager landmand Mikkel Andersen de første kartofler op, så de kan komme videre til pakkerierne, hvor de vaskes og pakkes.

Underskud af sukker

Prisen for sukker går op for tiden. Det skyldes først og fremmest en underskudsproduktion af sukker, set i forhold til den aktuelle efterspørgsel. Det begynder således efterhånden at lysne for producenter af sukkerroer, der ser ud til at få mere i pris for deres produktion end det var situationen tidligere på året.

Ukrainsk afgrødehøst slår ny rekord

Ifølge det ukrainske konsulentbureau ProAgro vil den samlede ukrainske afgrødeproduktion slå nye historiske rekorder i år. Endnu en dårlig nyhed for afgrødeproducenter i den vestlige del af Europa.
Side 1 af 1892 (37821 artikler)Prev1234567189018911892Next