Gårdråd hjælper Hopballe Mølle frem i verden
Ejeren af Hopballe Mølle, Brent Christensen, får hjælp af et gårdråd til strategiske og økonomiske beslutninger. - Vi har et sindssygt godt samarbejde, siger han.

Brent Christensen (billedet), der siden 2012 har øget Hopballe Mølles årlige produktion af velfærdskyllinger fra 60.000 til 173.000 stk. er begejstret for sit gårdråd. Foto: Morten Ipsen
Det er blandt andet på grund af en løbende sparring med et gårdråd, at Hopballe Mølle i dag kan gøre sig gældende blandt de bedste restauranter og kantiner, når de bestiller eksklusive kyllinger.
Det er Brent Christensen, direktør og indehaver af Hopballe Mølle, Jelling ved Vejle, overbevist om. Hans gårdråd består af en finansdirektør fra Palsgaard i Juelsminde, en tidligere landmand, der i dag bruge
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her