Arla holder mælkeprisen stille

MÆLKEPRIS Der kommer ingen ændringer til mælkeprisen fra Arla i næste måned. Arlas acontopris for konventionel mælk forbliver uændret, meddeler selskabet.

Derfor vil Arlas acontopris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, være 243,0 DK øre/kg.

Det samme gør sig gældende for økologisk mælk. Arlas acontopris for økologisk mælk af førsteklasses kvalitet, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, vil være 303,6 DK øre/kg.

- Overordnet set har råvarepriserne stabiliseret sig efter den tidlige effekt af opbyggelsen af nye lagre i forbindelse med, at landene er begyndt at genåbne efter nedlukningerne. Den seneste GDT-auktion resulterede i en rekordstigning i WMP-priserne, primært som følge af kortsigtet efterspørgsel for august og september. Priserne uden for auktionen steg ikke så meget og faldt hurtigt tilbage til priserne før auktionen. Overordnet set ligger priserne under niveauet før COVID-19, skriver Arla i en kommentar.

ege

Læs også