Den tyske slagtesvinenotering falder

Den tyske notering for slagtesvin falder med 10 cent til 2,00 euro pr. kg (cirka 14,90 kroner.) Det oplyser Danske Svineproducenter.

Den tyske slagtesvinenotering falder onsdag med 10 cent til 2,00 euro pr. kg svarende til cirka 14,90 kroner, oplyser Danske Svineproducenter.

Producentforeningen forklarer, at det er på grund af tyske slagteriers faldende interesse for at købe frie slagtesvinepartier i Tyskland, at den tyske omsætterorganisation VEZG har set sig nødsaget til at nedjustere den tyske slagtesvinenotering markant.

- Udbuddet af slagteklare grise stiger lidt på det tyske marked. Samtidig er de tyske slagterier p.t. tilbageholdende med hensyn til køb af yderligere slagtegrise, skriver producentforeningen, der bemærker, at det ikke var et godt tegn, at der ikke blev handlet grise på grisebørsen hos den tyske producentforening ISN hverken i fredags eller i tirsdags.

- Efter forlydender er nogle af de store tyske slagterier for tiden interesseret i at købe slagteklare grise fra udlandet, hvor noteringerne er lavere, lyder det videre.

Læs også