Grillsæsonen sætter ind – men oksenoteringen holder sig i ro

Danish Crowns kreaturnotering forbliver uændret i alle kategorier i uge 17.

Det danske vejr har i den foregående uge vist sig fra sin flotteste side, og det passer som fod i hose med Danish Crown Beefs fokus for den kommende periode, hvor de danske detailkæder skifter sortiment til udskæringer til grillen. Ind til videre holder slagteriets kreaturnotering sig på de nuværende niveauer, i alle kategorier, i uge 17. Det skriver Danish Crown i en markedsopdatering. 

- Ved udgangen af denne uge er alle vores danske kunder skiftet til vores stærke grillsortiment, og derfor er det selvfølgelig positivt, at det danske forår så viser sig fra sin flotte side. Derfor vil mange også have fundet grillen frem fra sit vinterhi, og det er altid godt for os i Danish Crown Beef. Vores fabrikker i Holsted og Sdr. Felding arbejder på højtryk for at levere både til det daglige salg og til kampagner, og generelt ligger vi rigtig fornuftigt på vores hjemmemarked, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

På markederne udenfor Danmark er der fortsat en god efterspørgsel fra Sydeuropa, melder slagteriet.

- Italien og Spanien fortsætter med at lægge pæne ordrer, som især vores tyske fabrikker knokler for at levere. Derfor er det positivt, at vi har fået en fuld uges slagtninger i indeværende uge både i Danmark og Tyskland, så vi kan få de rette mængder til vores kunder og fastholde en god balance, siger Henning Sønnichsen.

Læs også