Efterspørgsel på økologiske slagtedyr driver noteringerne op
Der er kommet gang i det økologiske forbrug, og det har drevet priserne på økologisk okse- og grisekød op.

Der er stor efterspørgsel på økologiske slagtedyr. Arkivfoto: Christian Carus
En markant tilpasning af produktionen i nedadgående retning, samt fald i inflationen og en deraf forbedret købekraft. Det synes at have været den overordnede opskrift på at løse de udfordringer, som den økologiske kødproduktion i de seneste år har befundet sig i. Der er for alvor kommet gang i efterspørgslen, og i sidste uge meldte Danish Crowns datterselskab, Friland A/S, ud at der stort set er udsolgt inden for både oksekød og grisekød frem til nytår.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her