Markedet for Kartoffelproduktion: Stivelse, mel og pulver i fokus
Kartoffelavlen i Danmark er næsten fordoblet de seneste 20 år til nu at udgøre 65.000 hektar.

Arkivfoto
Kartoflen er en alsidig afgrøde, der i mange år har spillet en central rolle i det globale landbrug og i fødevareindustrien. I Danmark er kartoffelproduktionen i vækst både hvad angår areal og forarbejdet eksportværdi. Fra at være en grundlæggende fødevare til en vigtig ingrediens i en bred vifte af produkter, har kartoflen gennemgået en betydelig udvikling, især når det gælder dens industrielle anvendelser. I denne artikel ser vi nærmere på markedet for kartoffelproduktion med særligt fokus på
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her