Danish Crowns kreaturnotering står stille

Trods en pæn afsætning på eksportmarkedet er der stilstand i Danish Crowns kreaturnotering inden for samtlige kategorier i 11.

Med påsken og grillsæsonen lige om hjørnet er Danish Crown Beef så småt ved at indstille sig til en travlere tid. Samtidig har der – især i dansk detail – åbnet sig muligheder i de seneste måneder.

Noteringen fastholdes på alle kategorier i kommende uge.

Det skriver Danish Crown i virksomhedens ugentlige markedsberetning om oksekød fredag.

- Det går fornuftigt med vores danske kunder, hvor der især i detail sker nogle ryk lige nu, som kan komme os til gode, hvis vi spiller vores kort rigtigt. Så lige nu skal vi holde snuden i sporet og kontakten til kunderne varm, siger Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef.

- Grill er efterhånden begyndt at fylde i både vores og kædernes bevidsthed, og vores sortiment ser rigtig fornuftigt ud. Samtidig har kunderne en sund nysgerrighed på både det kendte sortiment og de nye produkter inden for blandt andet burgersortimentet, tilføjer han.

Pæn eksport

Mens det danske detailmarked er ved at komme op i gear, så fortsætter eksportmarkedet de seneste måneders pæne afsætning – til trods for, at der også her findes enkelte benspænd.

- I Grækenland gearer man lige nu op til påsken, hvilket er lig med en fasteperiode. Det kunne så betyde nedgang, men vi formår alligevel at holde salget på et pænt niveau. Samtidig er mange af kunderne i eksportmarkederne begyndt at forberede sig på turistsæsonen. Så selvom vi kun lige er i begyndelsen af klargøringen til turistsæsonen, så har vi allerede nu modtaget de første forudbestillinger, siger Henning Sønnichsen.

Danish Crown Beef fortsætter i den kommende uge med nedsat kapacitet i Aalborg, mens der i Holsted forsat slagtes på normal kapacitet. Danish Crown Beef forventer at have slagtet op til uge 12.

Læs også