bannerPos

Kinesisk svineproduktion på vej tilbage på sporet

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
19-10-2020 21:10
Nye tal viser, at Kinas svineproduktion i tredje kvartal 2020 gik op med 18 procent, set i forhold til tredje kvartal i 2019. Men selvom det igen går den rigtige vej for den kinesiske svineproduktion, så er forsyningssituationen fortsat presset i det store land.

Den kinesiske svineproduktion er på vej tilbage på sporet.

For første gang siden 2018 er der således tale om en stigende svineproduktion i Kina. Store dele af den kinesiske svineproduktion er blevet nedlagt hen over de seneste år, efter at den afrikanske svinepest blev konstateret i landet tilbage i august måned 2018.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39749 artikler)Prev1234567198619871988Next