bannerPos

Nedbør forsinker såning i Europa

Dagsgraf: MATIF Hvede vs MATIF Rapsfrø i euro pr. ton Den europæiske rapspris, illustreret med den røde prisgraf, fortsætter ufortrødent den optur der blev skudt i gang ved årets begyndelse. Den seneste måned er hvedeprisen, illustreret med den sorte prisgraf, også kommet godt med op.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
09-10-2019 17:45

Såningen af hvede i Europa er ikke kommet alt for godt fra start i år i Frankrig. Frankrig der er Europas største hvedeproducent, har været underlagt store mængder af nedbør hen over september. Nedbøren af haft den konsekvens, at de franske landmænd har måtte søge ly i laden og afvente mere tørre vejforhold, før såningen af hvede igen kan tage fart. Indtil videre har de franske landmænd således blot f

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next