bannerPos

Ny optur til hvedeprisen

Ugegraf: MATIF-hvede i euro/ton Hvedeprisen på MATIF-børsen har nu fundet sig et nyt bund- og støtteniveau i 183 euro. Det er nu vores første holdepunkt i nedadgående retning for den optrend, der blev skudt i gang tilbage i september måned sidste år.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
22-05-2020 21:10
Hvedeprisen kommer godt op fra det bundniveau, der blev skabt i sidste uge. Med udsigt til lave europæiske udbytter, er der nu optræk til en stigende hvedepris frem mod sommerens høst. Måske endda også under høst, som vi blandt andet oplevede det i 2007.

Tidligere på ugen kunne jeg rapportere om nye tal fra den Europæiske Union, der indikerer, at vi har udsigt til en større nedgang i den europæiske afgrødeproduktion i år.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next