bannerPos

Spekulanter køber aggressivt op i majsfutures

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
26-10-2020 21:10
De store spekulative kapitalfonde i USA fortsætter med at købe op i afgrødefutures. Den store spekulative købsinteresse skyldes en forventning til, at Kina vil importere store mængder af afgrøder i den kommende tid.

En kraftig stigning i efterspørgslen efter korn og oliefrø har fået de store spekulative kapitalfonde til at opbygge en stor købsposition i afgrødefutures. Det er ifølge den seneste opgørelse over spekulanternes handelsaktivitet især sojabønner og majs, der satses på. Således købte de spekulative kapitalfonde i sidste uge yderligere 48.000 futureskontrakter i majs. Dermed ligger de spekulative kapitalfonde nu inde me

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Statsminister afviser kategorisk at have brudt grundlov

Statsminister Mette Frederiksen placerer entydigt ansvaret for de seneste ugers kaotiske forløb omkring nedlukningen af minkerhvervet hos den tidligere fødevareminister Mogens Jensen (S) og embedsmændene i Miljø- og Fødevareministeriet.

Regeringens skatteudspil bekymrer sukkerproducent

- Vi kan ikke fra dansk side bare forvente, at vi kan lægge en ekstraregning i Danmark, og så det ikke får nogen konsekvens fremadrettet, lyder reaktionen fra Nordic Sugar Danmarks administrerende direktør til regeringens forslag om at hæve energiafgifterne.

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.
Side 1 af 1982 (39626 artikler)Prev1234567198019811982Next