Danish Crown Beef: Varerne skal placeres i et svært marked
Markedet for okse- og kalvekød i Europa følger desværre tendenserne i det danske efterårsvejr, hvor der bliver længere og længere mellem de blå stykker himmel. Covid-19 sætter dagsordenen, skriver Danish Crown Beef.

I Danmark er salget hjulpet på vej af gode kampagner sammen med detailhandelen, men også her viser Covid-19 sig i markedet, lyder meldingen fra Danish Crown Beef.
- Der er flere steder, hvor vi begynder at mærke, at Covid-19 giver os noget bøvl. Det åbenlyse er selvfølgelig det manglende salg til restauranter og cafeer, men vi oplever også, at vores kunder i forædlingsindustrien kan aflyse ordrer med meget kort varsel, fordi de bliver ramt af et udbrud på deres fabrikker. Det betyder, at vi skal ud og placere de varer, som ellers var solgt, i et vanskeligt marked, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdir
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her