Bestil din nye vandingsmaskine nu

Grotrian A/S oplever et stort pres på producenterne af vandingsmaskiner og opfordrer dem, der skal bruge en ny, til ikke at vente for længe.

Vandingssæsonen er gået på hæld og hos Grotrian A/S, Aars, følger en tid med vinterklargøring af kundernes vandingsmaskiner. Det sker gennem to forskellige servicetilbud, hvor maskinerne blandt andet bliver frostsikret, så de står klar til næste sæson.

Grotrian har denne sæson oplevet et godt salg af vandingsmaskiner.

- Vi har blandt andet lige solgt tre store Bauer Rainstar-maskiner, der skulle ordres i september måned, for at leverandøren kunne garantere, at de bliver leveret til sæsonen 2021, der for denne kundes vedkomne starter omkring 1. april, fortæller Lars Herskind Grotrian, som er direktør i virksomheden.

Billedet er generelt. Der er tryk på hos producenterne rundt omkring i Europa for at have maskiner klar til næste sæson.

Derfor opfordrer Grotrian til, at man ikke venter for længe, hvis man vil sikre sig en ny vandingsmaskine til næste sæson.

- Vi projekterer nu på nye anlæg, der skal etablere her i vinter/forår 2021 så de er klar til sæsonen. Der skal søges vandingstilladelse og det plejer også at tage tid i behandlingsfasen inden man kan gå i jorden, forklarer Lars, som har været med i branchen siden 70´erne.

Grotrian håndterer det hele fra projektering, hjælp til ansøgninger, etablering af boring, røranlæg, pumpeanlæg og endelig til selve vandingsmaskinerne.

Foruden Bauer, forhandler Grotrian blandt andet også vandingsanlæg af mærkerne Fasterholt, Ocmis og Donslund.

Læs også