Hjullæssere opdateret

New Holland har opdateret hjullæsserne i D-serien med blandt andet integreret touchskærm, vejning af materiale og overvågning af dæktryk.

New Hollands D-seriehjullæssere er opdateret med en række nye features. Opdateringerne giver føreren et bedre overblik over de forskellige arbejdsopgaver, og læsserens driftsomkostninger er ligeledes reduceret.

Hjullæsserne er nu øget med en fejlsikret drivlinje og et kølesystem, som sikrer lang driftstid, bedre ydelse og en meget komfortabel kabine.

Den anden, vigtige forbedring er forlængelsen af serviceintervallerne fra 500 til 1.000 timer. Det giver en besparelse på op til 20 procent.

Optimalt tryk

Farvedisplayet på otte tommer er nu forsynet med en touchskærm, der gør betjeningen mere brugervenlig. De nye, konfigurerbare genvejsknapper, der er lette at betjene, gør det muligt at arbejde med skærmen uden at afbryde arbejdet.

Vægten er beregnet til præcis overvågning af, hvor meget materiale, der læsses, og dæktryksovervågningssystemet sikrer, at dækkene altid arbejder med optimalt tryk. Det reducerer brændstofforbruget og sliddet på dækkene.

Kabinens forrude i ét stykke giver et fantastisk udsyn, og bak-kameraet er blevet yderligere forbedret med den ekstra forbedrede belysningspakke.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Læs også

New Holland til Glamsbjerg
Flere nye produkter på vej
New Holland udvider reklamationsretten
Flere afgrødedata med New Hollands NIR-integration
Pris til New Holland
New Holland blev det mest solgte traktormærke i 2020