Henrik A. Fog er ny forhandler af Schäffer-læssemaskiner

Brøndby-firmaet Henrik A. Fog A/S er blevet forhandler af Schäffer-læssemaskiner.

Schäffers brede program af læssemaskiner omfatter en rød serie til landbrug og en gul serie til entreprenører. Hos Henrik A. Fog har man valgt at være lagerførende i de to serier med maskiner op til fire tons.

Der lægges stor vægt på at yde en god service hos Henrik A. Fog i Brøndby, der er ny forhandler af Schäffer-læssemaskiner. Herfra kan der ydes endnu hurtigere service til Schäffer-maskiner, der importeres af Helms TMT-Centret A/S, i hovedstadsområdet.

- Vi har valgt at blive Schäffer-forhandler, fordi mærket har en førende position på markedet. Rent faktisk mener jeg, at Schäffer er det bedste mærke indenfor læssemaskiner. Så hvorfor ikke tage det bedste mærke, når vi nu fik muligheden, siger Karsten Fog, ejer og direktør hos Henrik A. Fog.

- Schäffer har et meget bredt program indenfor læssemaskiner med den røde serie til landbrug og den gule serie til entreprenører. Med det kundeunderlag, vi har, med især entreprenører, kommuner og boligselskaber samt landbrug og fritidslandbrug, har vi valgt at være lagerførende i både den røde og gule serie med maskiner op til fire tons, tilføjer Karsten Fog.

Vægt på god service

- Vi har eksisteret i over 60 år og lægger stor vægt på at yde en god service, pointerer han og fortsætter:

- I øvrigt har vi vores egen produktion af redskaber - eksempelvis hækklippere, fejemaskiner og saltspredere til montering på blandt andet læssemaskiner.

- Der er ingen tvivl om, at vi passer godt sammen med Schäffer-importøren, Helms TMT-Centret, i vores måde at drive forretning på. Vi glæder os til samarbejdet, lyder det fra Karsten Fog.

- Når vi har valgt Henrik A. Fog som Schäffer-forhandler, så skyldes det først og fremmest et ønske om at styrke Schäffers position i Storkøbenhavn og udvide kendskabet til Schäffer blandt de kundegrupper, som Henrik A. Fog arbejder med. I øvrigt råder de over branchens bedste værksted i Storkøbenhavn, supplerer Kristian Helms, CEO hos Helms TMT-Centret.

Læs også