Scandræn med sjælden opgave på Lolland

Det hører til sjældenhederne, at Jens-Peter Rasmussen dræner en hvedemark på Lolland.

Scandræn klarede hurtigt og effektivt den sjældne dræningsopgave på hvedemarken på Lolland.

Jens-Peter Rasmussen, indehaver af Scandræn ApS nær Bandholm på Lolland, var for nylig på en opgave, han ikke så ofte bliver hyret til på Lolland.

- Vi har drænet en hvedemark, og det er altså ikke ret tit, jeg har gjort det på Lolland. Det sker lidt oftere på Sjælland, men på Lolland hører det til sjældenhederne, fortæller Jens-Peter Rasmussen.

- Det er de anderledes jordforhold, som formentlig er årsagen til, at landmænd på Lolland ikke er meget for at dræne deres hvedemarker. På Lolland er jorden mere stiv og har sværere ved at falde sammen, lyder forklaringen fra Jens-Peter Rasmussen.

Opgaver spænder vidt

Han har arbejdet i branchen siden begyndelsen af 1980’erne, og siden 1993 har det været under Scandræn, som Jens-Peter Rasmussen købte af Anders Rubæk i 2012.

Scandræn har kunder på hele Sjælland samt på Lolland-Falster og Møn, og arbejdsopgaverne spænder også vidt.

- Vi hjælper med gravefri dræning med GPS, vi grøfterenser, sørger for opmåling, rodskærer dræn og kloak, klarer reparation og spuling af dræn, ligesom vi også tilbyder staldrensning med minilæsser, fortæller Jens-Peter Rasmussen, der har et par mænd til at hjælpe med at klare de mange opgaver.

Scandræn kan reelt klare alt inden for branchen, og klarede også hurtigt og effektivt den sjældne dræningsopgave på hvedemarken på Lolland.

Læs også