Fendt er rykket ind hos John Madsen

1. januar overtog John Madsen forhandling af Fendt fullline på Fyn efter Heden Maskinforretning. Nu er de første traktorer og redskaber ankommet til afdelingerne i Tommerup og Ørbæk.

John Madsen A/S har fra årsskiftet overtaget forhandlingen af Fendt Full-Line. 
Fra venstre John Madsen og sælger Michael Hansen. Fotos: Frede Ottosen.

Som bekendt har den store jyske Fendt-forhandler TBS Maskinpower købt den fynske maskinforretning John Madsen A/S, og fået ansvaret for service og salg af Fendt fullline på Fyn efter Heden Maskinforretning A/S, der fremover vil koncentrere sig om Massey Ferguson.

Formelt er skiftet sket pr. 1. januar, og på årets første hverdag rullede ikke mindre end fem blokvogne over Lillebæltsbroen med fabriksnye Fendt-traktorer og redskaber til John Madsens afdelingerne i Tommerup og Ørbæk. Med ombord var også en enkelt krampe-vogn og både kalk- og gødningsspredere fra Bredal.

Forventningsfuld sælger

En af de forventningsfulde modtagere var sælger Jack Petersen, der indtil årsskiftet arbejdede som sælger hos Heden Maskinforretning.

- Det er dejligt at få nogle Fendt at vise frem allerede fra første dag i jobbet. Nu har vi flere af de populære modeller her, og vil vores fynske kunder se flere, kan vi hurtigt hoppe i bilen og køre over til det store Fendt-showroom hos TBS i Starup. Det tager kun tre kvarter fra Lillebæltsbroen, så køreturen er hurtigt overstået, siger han og glæder sig i øvrigt til forårsarbejdet starter.

- Da kommer der yderligere et par demo-traktorer, så interesserede kunder kan afprøve Fendt-traktorerne i den fynske muld.

Endnu mere at tilbyde de fynske kunder

I Ørbæk-afdelingen var det John Madsen, der modtog et par af blokvognene, og også her er forventningens glæde stor.

- Det er dejligt at have fået Fendt fullline ind i forretningerne, for det giver os mulighed for at servicere vores fynske kunder med de velrenommerede traktorer, mejetærskere, pressere osv. Samtidigt har vi været så heldige, at Fendt-teamet fra Heden Maskinforretning er flyttet med »deres« mærke, så de nu arbejder her. Det giver os mulighed for at tilbyde kompetent, lokal service med backup fra TBS-teamet fra Jylland.

John Madsen glæder sig også over, at maskinforretningens hidtidige aktiviteter fortsætter uændret, så uanset om man er interesseret i at købe for eksempel en ny Kverneland-plov eller en Giant-læsser, er der mulighed for det. Det samme gør sig gældende på servicesiden, hvor man servicerer stort set alle mærker, men har et særligt godt tag på service af New Holland-traktorer og maskiner i både Ørbæk og Tommerup.

En vigtig udvidelse for TBS

Arkitekten bag opkøbet af John Madsen og etableringen af den nye fynske Fendt-forhandling er administrerende direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower, der i Jylland blandt andet repræsenterer Fendt fra Kongeåen i syd til Skagen i nord fra maskinforretninger i Starup, Holstebro, Askildrup og Suldrup.

- For os er det en vigtig strategisk beslutning af etablere os på Fyn og komme på plads med en god serviceorganisation så hurtigt som muligt. Med købet af en dygtigt drevet maskinforretning med et etableret team af medarbejdere er fundamentet på plads fra dag et. Og ydermere er både en sælger, to serviceteknikere og en reservedelsspecialist flyttet med fra Heden Maskinforretning, så vi har et godt udgangspunkt for at tilbyde kunderne kompetent samarbejde om deres Fendt’er. Samtidigt er vi er gået i gang med hurtigst muligt at etablere et lokalt lager af Fendt service- og reservedele, så vi hurtigt kommer helt på plads.

Læs også