Nye avancerede Deutz-Fahr-traktorer

Tre spritnye traktorer fra 114 til 143 hk er netop blevet lanceret fra den tyske Deutz-Fahr-fabrik i Lauingen.

De tre nye Deutz-Fahr-traktorer i den nye 6C-serie leveres med en 3,6 liters firecylindret Stage V-motor med turbo-intercooler med dieseloxydationskatalysator (DOC), et dieselpartikelfilter (DPF) og en SCR-katalysator, som bruges til efterbehandling af udstødningsgasser.

Hver af de tre modelbetegnelser tilbydes i tre forskellige transmissionsmuligheder: Powershift, RV-Shift og TTV. Basistransmissionen består af en femtrins gearkasse med to eller tre Powershift-trin. Tretrins -powershift-versionen tilbyder også med APS-funktion. RV-Shift-transmission, der kan styres med et joystick, tilbydes med 20 frem- og 16 bakgearområder.

Derudover tilbydes den trinløse TTV-transmission, som imødekommer enhver opgave. De trinløse modeller har en hastighed på op til 50 km/t og med aktiv stopkontrol.

Velegnet til frontlæsseropgaver

Traktorerne kan udstyres efter behov. Eksempelvis med 120 liter LS-pumpe, 7.000 kg løfteevne, elektriske proportionalventiler, kraftigt airconditionanlæg samt kabine- og forakselaffjedring.

Deutz-Fahr 6C-traktorerne spænder fra 114 til 143 hk og har et kompakt design. Akselafstanden på Powershift-modellerne er 2,48 meter. RV-Shift 6C-traktorerne og de trinløse modeller har en lidt længere akselafstand på 2,51 meter. Traktorerne vejer afhængigt af udstyr og transmissionsvariant fra 4,6 til 5,5 ton. Den tilladte totalvægt i den største Deutz-Fahr 6135 C model er 8,5 ton.

Med de kompakte ydre mål, stor hydraulikkapacitet og uhindret udsyn fra kabinen er de 4-cylindrede traktorer velegnede til frontlæsseropgaver.

Læs også