Valtra er nu certificeret med Seges CropManager

Valtra er nu kompatibel med Seges CropManager, hvilket gør arbejdet med dataoverførsler til og fra traktoren meget nemmere. En løsning Valtras kunder har efterspurgt.

Nu skal data fra CropManager ikke længere transporteres med USB-stik ud i traktoren, når tildelingskortet skal uploades til Valtra Guide-systemet. På grund af en ny certificering, kan CropManager nu snakke sammen med Valtra og dele data direkte med traktoren, for dermed at gøre det nemmere at dyrke præcisionslandbrug.

- Vores kunder efterspørger nemme løsninger, der gør præcisionsarbejdet let i marken. Vi er derfor glade for, at Seges CropManager nu er blevet kompatibel med Valtra-Guide, så dataoverførsel til og fra traktoren er blevet langt mere effektivt, siger salgs- og produktspecialist hos Valtra, Bent Henneberg.

Indtil videre betyder certificeringen af CropManager blandt andet, at tildelingskort nu kan uploades direkte til traktoren fra kontoret. Fremadrettet vil man også kunne udnytte, at moderne traktorer indsamler en masse data, når de arbejder i marken. Meget af den data vil ligeledes kunne sendes videre til CropManager, så landmænd i højere grad kan bruge det til at optimere og effektivisere deres markproduktion.

- Når man for eksempel kører med sin gødningsspreder i marken, så registreres det hvor, og hvor meget gødning der spredes, og disse data gemmes i det såkaldte As-Applied-kort. Det kort kan nu sendes direkte tilbage til CropManager, hvor det blandt andet kan bruges som dokumentation for, at man har levet op til kravene om reduktion af efterafgrøderne eksempelvis, siger Bent Henneberg.

Læs også