Lemken investerer i nyt produktionsanlæg

Lemken købte i 2018 den del ud af det hollandske firma Steketee, der producerer maskiner til mekanisk ukrudtsbekæmpelse. Nu investerer Lemken yderligere 18 millioner euro i Steketee-brandet.

I slutningen af 2023 skal et helt nyt fabriksanlæg til 18 millioner euro stå klar til produktion af jordbearbejdningsmaskiner og maskiner til mekanisk ukrudtsbekæmpelse i den sydvestlige by Dinteloord, der ikke er langt fra det eksisterende Steketee-fabriksanlæg.

- Verden omkring os ændrer sig hurtigt og vores produktionskæder skal sikre bæredygtighed i fødevareproduktionen, især i det primære produktionslandbrug, siger administrerende direktør for Lemken, Anthony van der Ley.

- Lemkens ambitioner rækker ud over en simpel udvidelse og modernisering af vores produktion. Vi ønsker at investere væsentligt mere i produktudvikling og bygge samtidig videre på Steketees førende position i markedet, fortæller han og fortsætter:

- Vi vægter ikke kun vores virksomheds vækst, men også gode arbejdsforhold, pointerer Nicola Lemken, der tilføjer, at placeringen af det nye anlæg er i nærheden af det eksisterende, så alle medarbejderne uden besvær kan flytte over i det nye, når det står klar.

Læs også