TBS overtager Sumas

Først overtog TBS Maskinpower forhandlingen af Fendt i det nordjyske efter Hjallerup Maskinforretning. Så etablerede de afdelingen TBS-Suldrup og lejede sig ind hos maskinforretningen Sumas. Siden købte de bygningerne, og nu har TBS Maskinpower overtaget alle aktiviteterne i Sumas. Samtidigt tiltræder Gordon Pedersen som daglig leder af afdelingen.

Overtagelsen af Sumas er som nævnt sket i to tempi. TBS Maskinpower har tidligere købt bygningerne og nu også alle aktiverne i firmaet. Det betyder, at cirka 20 medarbejdere fremover er ansat i TBS-Suldrup, og driften fortsætter i princippet uændret. Pressefoto

Om bevæggrunden for overtagelsen af aktiverne i Sumas forklarer adm. direktør for TBS Maskinpower, Jan Garder, at man ønsker at styrke tilstedeværelsen i det nordjyske område.

- Da vi etablerede TBS-Suldrup, var vi meget spændte på, hvad fremtiden ville bringe, men vores team har gjort det godt, og områdets kunder har taget godt imod os. Nu er tiden inde til at tage næste trin, investere i bedre værkstedsfaciliteter, udbygge lageret og ansætte flere servicefolk. Den proces kan vi bedst gennemføre ved at samle alle aktiviteter.  

Business as usual

Overtagelsen af Sumas er som nævnt sket i to tempi. TBS Maskinpower har tidligere købt bygningerne og nu også alle aktiverne i firmaet. Det betyder, at cirka 20 medarbejdere fremover er ansat i TBS-Suldrup og driften fortsætter i princippet uændret. Det samme gælder service og salget af redskaber, hvor mærker som Kuhn også kommer til at spille en vigtig rolle i fremtiden sammen med brands som blandt andre Krampe, Bredal og naturligvis Fendt fullline.

Den mest synlige ændring lige nu bliver, at Karsten Nielsen, der hidtil har ejet Sumas, i forbindelse med salget af aktiverne træder tilbage og søger andre udfordringer udenfor TBS-Suldrup.

I stedet bliver den erfarne branchemand Gordon Pedersen fremover daglig leder af aktiviteterne i Suldrup. Han har de seneste år været ansat som sælger hos TBS-Holstebro og kender derfor politikkerne og de administrative rutiner i TBS.

Direktionen udgøres af adm. direktør Jan Garder, som det er tilfældet i de øvrige helejede forretninger i TBS Maskinpower.

Læs også