Rendegraver får Danmarkspremiere på Det Fynske Dyrskue og Hjørring Dyrskue

På de to foranstående dyrskuer i Odense og Hjørring, der afholdes fredag og lørdag, og i Odense også søndag, bliver der mulighed for at se Cases nye rendegraver for første gang i Danmark.

Tidligere på foråret kunne Case præsentere den nye SV-rendegraver på de internationale messer, og nu kommer turen til de lokale dyrskuer i Vendsyssel og på Fyn. Her udstilles nemlig den nye Case 695 SV-rendegraver.

Rendegraveren er udstyret med en Stage V-motor og har fået en helt ny kabine, med bedre komfort, features som vendegear i frontlæsserhåndtaget og meget mere. Den leveres fortsat med InLine-armen og den legendariske Case DNA-arm med lavere transporthøjde og længere rækkevidde.

- Vi ser frem til nogle festlige dyrskuedage med masser af håndslag på standene i Hjørring og Odense. Derfor medbringer vi de skarpeste priser på maskinerne og en masse solgt skilte. fortæller maskinhandler Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard A/S i Frejlev.

Den danske importør af Case Construction, S.D. Kjærsgaard, udstiller på egen stand i Hjørring og hos Case Construction-forhandleren på Fyn, Ringe Maskinforretning A/S.

Læs også