Ny JCB-forhandler i Midt- og Vestjylland

Maskincentrum i Aulum er netop blevet forhandler af JCB Agri.

Maskincentrum A/S i Aulum så dagens lys i 2015, hvor Carsten Carøe, indehaver af Sørensen og Lynggaard A/S i Viborg og Peter Nielsen, indehaver af Salling Traktorservice A/S i Spøttrup og Nordvestjysk Traktorservice i Hurup gik sammen og startede i lokalerne efter maskinforretningen Nic. Nielsen.

Maskincentrum fortsatte Case-forhandlingen i området og er senest blevet forhandler af JCB Agri. En forhandling som i høj grad er kommet i stand for at dække en ledig plads i produktprogrammet.

- Vi gør rigtig meget i græs og har mange kvæglandmænd i området. Og med forhandlingen af JCB kommer der nu også en gummiged med ud i snitterholdet, fortæller Claus Astrup, som er salgskonsulent i virksomheden.

Maskincentrum har omkring 20 ansatte og forhandler blandt andet også mærker som Krone, Amazone, Joskin og Giant.

Forhandler af JCB

Det er ikke nogen hemmelighed, at det også har haft stor betydning for Maskincentrum, at importøren af JCB Agri er Brøns Group.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Brøns, som også importerer både Krone og Amazone. Vi ved, at hvis vi pludselig står med et problem, så bakker Brøns op. De har fødderne plantet i jorden, og ligesom os, gør de også noget ved det, hvis der er en frustreret kunde, forklarer Claus Astrup.

Programmet fra JCB Agri skal fremadrettet også sælges fra de to ejeres andre afdelinger; Sørensen og Lynggaard A/S i Viborg, Salling Traktorservice A/S i Spøttrup og Nordvestjysk Traktorservice i Hurup.

Giver gerne ekstra for kvalitet

Claus Astrup har solgt JCB tidligere og glæder sig til igen at dykke ned i de gule maskiner. Han oplever, at kunderne er blevet mere kvalitetsbevidste, og derfor mener han også, at JCB er et godt bud, på en maskine, som kan løse opgaven.

- Landbrugene er blevet større og kravene til maskinerne højere. Det er tydeligt, at kunderne går efter kvalitet. Selvom de stadig er prisbevidste, så giver de gerne ekstra for kvalitet, siger Claus Astrup.

Virksomheden glæder sig til at præsentere de gule maskiner for kunderne i området.

Leder efter nye lokaler

Maskincentrum A/S i Aulum leder med lys og lygte efter nye lokaler længere mod syd. Her kunne de godt tænke sig at åbne endnu en afdeling af virksomheden.

Læs også