Ny serie af fronttanke fra Kubota

Fuld fleksibilitet til alle systemer på traktorproducenten Kubotas fronttanke.

Fronttank Kubota SH1600 og SH2200. Fronttank Kubota SH1600.

Kubota presentere nu en helt ny generation af fronttanke hvor maksimal fleksibilitet og tilpasningsmuligheder er nøgleord. Kubota SH serien er tilgængelig med 1,600 l og 2,200 l beholder volume, samt med én eller to ELDOS doseringsenheder.

Kubota SH fronttanken passer til alle systemer. Forberedt til at blive kombineret med et utal af forskellige redskaber i forskellige arbejdsbredder.

Alle frø/granulat størrelser kan tildeles med mellem 1 og 400kg pr udsåningsenhed. Såning og gødskning i en overkørsel er ligeledes mulig lige som en combination af såsæd og dækafgrøder kan tildeles samtidig.

Kan tilpasses årstiderne

I foråret kan SH fronttanken bruges som gødningsbeholder i kombination med en præcisionssåmaskine eller gødningstildeling i strip till systemer. Når SH kombineres med et rotorharve såsæt, så kan Kubota SH kan bruges som en ekstra såenhed til dækafgrøder eller gødning.

I sommer og efterår kan Kubota SH evt kombineres med en rotorharve løsning hvor en såskærsbom er monteret på rotorharven. Det giver en kompakt kombination hvor arbejsbredden er op til 6m på foldbare enheder.

Kubota SH1600 har et beholderindhold på 1600 liter. SH2200 kan indholde op til 2,200 liter.

Standard versionen er udstyret med én ELDOS udmadningsenhed. Beholderen kan bruges til både såsæd og gødning. Der kan opnås højere udmadningsmængder ved hjælp af duo versionen (SH1600D/SH2200D), hvor to ELDOS enheder distribuere to gange op til 400kg/ha af en type gødning eller såsæd. De høje mængder sikres ved et effektivt venturi-system, hvor der ikke er behov for et tryksat tanksystem.

Høj kapacitet

Modulopbygning med SH fronttanken i kombination med et eftermonteret redskab sikre en ligelig vægtfordeling på den samlede enhed, og derved opnås en høj kapacitet sammen med stor sikkerhed og stabilitet, mens chaufføren har fuldt udsyn og overblik over hele setuppet.

Som tilvalg kan vælges hjulpakker som aflaster hjulakslen, og samtidig kan hæves hydraulisk. Hjul pakkeren er selvstyrende og ophængt så den trækkes, og dermed sænker brændstofforbruget.

Yderligere kan SH fronttanken udstyres med ekstra vægte, hvis det ønskes.SH fronttanken kan forbindes med enhver ISOBUS kompatibel traktor, takket være denISOBUS certificerede e-com software, som giver »plug and play« kompatibilitet. Alternativt tilbydes Kubota’s IsoMatch Tellus Pro eller IsoMatch Tellus GO+ terminaler med fuldISOBUS kompatibilitet.

Kubota SH1600 og SH2200 fronttanke er fuldt tilgængelige til levering fra starten af 2023.

Læs også