Købte ny McHale-rundballepresser på Agromek

Kobberbøl Maskinstation i Randbøl købte på Helms TMT-Centrets stand McHales helt nye rundballepresser, Fusion 4 Plus, der er en fastkammerpresser med integreret pakker og 15 procent større kapacitet end sin forgænger.

- Kobberbøl Maskinstation arbejder mest i græs-, snitter- og foderarbejde, og vi har altid kørt McHale i den tid, vi har produceret rundballer, fortæller maskinstationsejer Thomas Jensen, og fortsætter:

- Vi har altid været tilfreds med vores tidligere McHale-rundballepressere, og derfor var det også helt naturligt for mig at opdatere vores rundballepresser med den nyeste McHale-presser.

Den nye McHale Fusion 4 Plus-rundballepresser, der har Danmarkspremiere på Agromek-udstillingen, blev forleden lanceret på en engelsk landbrugsmaskinudstilling for første gang. Kapaciteten på den nye presser er øget med 15 procent i forhold til sin forgænger, ifølge produktspecialist Andreas Olsen fra Helms TMT-Centeret A/S, der er importør af McHales store maskinprogram.

Både film og net

McHale Fusion 4 Plus er en fastkammerpresser med integreret pakker. Ballernes densitet er øget via et andet flow i pickuppen og et øget kammertryk. Med Isobus og Aux-N-funktion opnår føreren et nemt og overskueligt overblik over presserens forskellige funktioner.

Fusion 4 Plus kan binde ballen i kammeret med enten film eller net, inden ballen overføres til indpakkeren. Filmbinding i kammeret virker som filmlag og resulterer i bedre formede baller.

Læs også