Avant Sjælland ApS er nu klar til kunder

Torben Larsen og Viktor Houlind fra Avant Sjælland ApS er nu klar med holdet, der skal opretholde den gode relation til Avant-kunderne på Sjælland og øerne.

- Vi har været i gang siden 1. oktober og er nu på plads og klar til at gå i markedet for alvor. Vi kan nu stå på mål for den service, vi skal yde over for kunderne, siger Torben Larsen, der er medejer af Avant Sjælland og fortsætter:

- Kunderne forventer nærhed. Derfor har vi forberedt os på at kunne sikre den høje standard, som forbindes med Avant. Kunderne skal kunne stole på, at vores service kommer til at foregå på samme høje niveau, som den har været på de sidste 30 år.

Det har Avant Sjælland ApS blandt andet gjort ved at ansætte de to medarbejdere, der havde ansvar for håndtering af Avant-service for Hørve Maskinhandel, Peter Andersen og Hugo Hansen. De står nu for service og klargøring af nye og brugte maskiner hos Avant Sjælland.

- Det er vigtigt med personligt kendskab og teknisk knowhow, det gør oplevelsen bedre for kunden, siger Torben Larsen.

På salgssiden er Per Rune Larsen ansat fra 1. december, således at kontinuiteten med fremvisning, demonstration og salg er på plads.

Stort tilbehørsprogram

Avant er en kombineret minilæsser og redskabsbærer, forklarer maskinhandleren.

- Når først kunden kommer ind i Avant-universet og finder ud af, hvor mange muligheder der er, så bliver de rigtig positivt overraskede. I det her tilfælde kan maskinen fungere sammen med over 200 forskellige typer redskaber, siger han og fortsætter:

- Den store variation af forskellige redskaber giver nogle helt fantastiske muligheder for, hvor mange timer maskinen kan benyttes. Vi oplever, at når kunderne først har haft en minilæsser på deres ejendom, vil de altid have en minilæsser som den her. Den er utrolig fleksibel, og den er bare uundværlig.

Torben Larsen forklarer, at Avant-minilæssere er universelle. Alle erhvervsminilæssere fra Avant har en han-kobling på. Til alle erhvervsredskaber følger hun-koblingen med. Dermed kan der skiftes minilæsser, uden at alle redskaberne skal skiftes.

Bedre beliggenhed

- Den centrale geografiske placering på Sjælland og gode infrastruktur gør, at vi er hurtigt fremme.  På den måde ligger vi markant bedre end den tidligere forhandler, siger han og fortsætter:

- Før var der var langt til alting. Det oplever vi ikke her. Vi ligger lige ned til Hovedvejen og har adresse på Hovedvejen 3 i Roskilde. Det giver os desuden en væsentlig større synlighed.

Han forventer, at der kommer meget ud af, at eneforhandlingen af Avant nu styres fra Roskilde, da det vil medføre et større potentiale i Storkøbenhavn.

Læs også