Case IH udvider Optum-serien med en ny topmodel

Der kommer en ny topmodel i Case IH Optum-serien, 340 CVXDrive med AFS-Connect, der yder op til 340 hk, med nyt rummeligt affjedret førerhus, som er et af de mest støjsvage på markedet.

Den nye Optum 340 CVXDrive er ideel til træk- og PTO-opgaver, fra jordbearbejdning over til transportopgaver.

Traktoren har et af de mest støjsvage førerhuse - 66 dB(A) - på markedet og en række avancerede teknologier, der kun er tilgængelige på Case IH-traktorer, herunder fem års avanceret AFS-Connect-telematik.

- Optum 340 CVXDrive, er vores nye topmodel i denne serie og opfylder kravene til store landbrugsbedrifter og maskinstationer, der har brug for en traktor med et højt effekt-til-vægt-forhold, der giver den alsidighed til at påtage sig en bred vifte af opgaver, siger dr. Solveiga Kalinauskaite, Product Marketing Manager, Case IH.

Det bankende hjerte i Optum 340 CVXDrive er dens sekscylindrede, 6,7-liters Stage V FPT-motor.

Motoren indeholder den yderst effektive og gennemprøvede Hi-eSCR2-emissionsreduktionsteknologi og omfatter også automatisk produktivitetsstyring (APM), som optimerer CVXDrive-forholdet og motorhastigheden, så hastigheden passer til kravene for effekt.

27 hk flere end 300 CVXDrive

Case IH Optum 340 CVXDrive yder op til 340 hk og er udstyret med en opgraderet CVXDrive-transmission, der indeholder forbedringer af den hydrostatiske enhed og styringssoftwaren, drivlinjekomponenterne, bagdifferentialet og kraftudtaget bagpå.

For at øge alsidigheden og kompatibiliteten i den daglige drift kan standard Isobus klasse 3 opgraderes til Tractor Implement Management (TIM), den nyeste kommunikationsteknologi for traktorredskaber, så redskaber med denne funktion automatisk kan styre specifikke traktorfunktioner.

Optum 340 CVXDrive har, ligesom de eksisterende 300- og 270-modeller, en stor 630-liters brændstoftank. Den nye model tilbyder 27 hk eller 9 procent mere effekt end Optum 300 CVXDrive. Den kraftfulde baglift, der kan løfte 11.058 kg, en frontlift med en maksimal kapacitet på 6.016 kg og totrins PTO foran og firetrins bagpå.

Optum 340 CVXDrive vil blive offentligt på forskellige udstillinger i Europa i løbet af sommeren og efteråret.

Læs også