Krone opdaterer RX- ZX-opsamlervogne

OptiGrass-snittersystemet er en ny funktion på de opdaterede Krone-opsamlervogne, der tilbydes i en RX- og en ZX-udgave.

Kernen i de nye Krone opsamlervogne er OptiGrass-snittersystem, der leveres i to versioner. OptiGrass 37 med 40 knive og en nominel skærelængde på 37 mm og OptiGrass 28 med 54 knive for en nominel skærelængde på 28 mm. Pressefotos

De nye opsamlervogne fra Krone RX og ZX har fået et nyt design og er blevet opdateret med en række features.

Topmodellen i serien er ZX. Den har en kapacitet på mellem 43 og 56 kubikmeter, mens den mindre RX-serie er tilgængelig med en kapacitet mellem 33 og 40 kubikmeter. Opsamlervognene tilbydes med snittersystemet OptiGrass 28 og 37, der leverer et rent og præcist snit.

Det nye snittersystem med høj kapacitet er tilgængeligt i to versioner, OptiGrass 37 med 40 knive og en nominel skærelængde på 37 mm og OptiGrass 28 med 54 knive for en nominel skærelængde på 28 mm, der ifølge Krone er den ideelle længde for våd ensilage.

Fuldstændig snitning af alt materiale

Knivbjælken sænkes og hæves hydraulisk for at fjerne blokeringer, og bjælken kan skubbes ud til venstre, når knivene skal udskifte, uden brug af værktøj.

Afgrøden opsamles af en EasyFlow-pickup på 2,12 meter, og via et PowerBelt på RX-modellen overføres omkring 25 procent højere omdrejningstal end forgængeren, og på ZX er kraftudtaget øget med op til ti procent.

Kernen i de nye opdaterede Krone-opsamlervogne er snittersystemet med en 88 cm rotor i diameter, der sikrer jævn fordeling. Materiale skæres uden klemning, som bevarer kvaliteten, og SplitCut-systemet sikrer fuldstændig snitning af alt materiale.

Med forskellige konfigurationer tilbydes RX og ZX med et bredt udvalg af ekstraudstyr, lige fra LED-belysning til avancerede kontrolsystemer som DS 100, CCI 800, Isobus og 1200-terminalskærme.

Læs også