Første spadestik til ny stor maskinforretning

Nellemann Machinery forlader næste år Kastrup til fordel for Ringsted, hvor det første spadestik til virksomhedens nye base blev taget for nylig.

Kristian Refnov, administrerende direktør i Nellemann Machinery (til venstre), og Ringsteds borgmester, Henrik Hvidesten, kort før spaderne blev sat i jorden.  I tredje kvartal næste år skal byggeriet efter planen stå færdigt. Foto: Jesper Hallgren

Ringsted ligger yderst centralt på Sjælland, og det har medført, at blandt andet flere store maskinforretninger ønsker base i den midtsjællandske by. Nellemann Machinery er senest kommet med på den liste.

Den store maskinforretning har købt en grund på Knudslund Allé, og for nylig tog firmaets administrerende direktør, Kristian Refnov, og Ringsted-borgmesteren Henrik Hvidesten (V) det første spadestik på den attraktive grund klos op ad Vestmotorvejen.

Kristian Refnov glæder sig over, at byggeriet er gået i gang, og han ser frem, de nye faciliteter står klar til indflytning.

- Vi håber selvfølgelig, at byggeriet forløber, som det skal, og det vil betyde, at vi i tredje kvartal næste år kan flytte ind i vores nye lokaler, fortæller Kristian Refnov.

- Det bliver, tilføjer han, rigtig godt. Vi får tidssvarende bygninger og langt bedre faciliteter, end vi har i Kastrup i dag.

Tættere på kunderne

- Ikke et ondt ord om Kastrup, men geografisk ligger det bare ikke så godt for os. Med flytningen til Ringsted kommer vi meget tættere på vores kunder, og det er vigtigt, påpeger Kristian Refnov.

- I Ringsted kan vi være på motorvejen på få minutter, og vi vil stort set kunne nå ethvert sted på Sjælland inden for cirka én time, lyder det videre fra direktøren, som også oplyser, at langt de fleste medarbejdere tillige får kortere transporttid til og fra arbejdet.

- Ud af 40 medarbejdere er der kun fem, der får længere på arbejde, oplyser Kristian Refnov, som glæder sig over den megen trafik på Vestmotorvejen.

- 55.000 biler i døgnet kører der forbi her, så vi får på den måde en enorm eksponering, der selvfølgelig også har stor værdi, slutter Kristian Refnov.

Læs også