ATV’er og scootere til landbruget i 25 år

Mens ATV’er og højtryksrensere er en gængs vare til Østervrå Motor- og Cykelcenters landbrugskunder, investerer flere landmænd også i scootere til medarbejderne.

Mens selve forretningen har eksisteret i 44 år, kunne John Buchhave forleden fejre sit 25 års jubilæum som indehaver af Østervrå Motor- og Cykelcenter.

Det blev markeret med to dage med gode tilbud og masser af lykønskninger i Østervrå.

- Vi er helt overvældede af den fantastiske interesse, der har været omkring jubilæet. Der kom rigtig mange kunder, kolleger og forretningsforbindelser forbi, fortæller John Buchhaves bedre halvdel, Birgitte Lehmann, der beretter om et par dejlige dage med masser af god stemning, selvom hovedpersonen selv måtte tage siddende imod gæsterne på grund af et nyligt uheld med en traktor.

 Landbruget fylder meget

Med et bredt sortiment, der spænder over både cykler, scootere, ATV’er, plæneklippere og alskens have/park-grej, har landbruget gennem alle årene været en stor del af forretningens grundlag.

- Landbruget fylder rigtig meget for os. Blandt andet i forhold til højtryksrensere og ATV’er er landmændene en stor del af vores trofaste kundeskare, mens vi også sælger en del zero-turn-plæneklippere og andet udstyr til de grønne udenomsarealer, siger Birgitte Lehmann og fortæller, at der ude på bedrifterne også jævnligt bliver investeret i scootere for at imødekomme de ansattes transportbehov til og fra arbejdspladsen.

I jubilæumsdagene var det dog ikke kun maskiner og redskaber, der blev langet over disken, da man med julen lige om hjørnet, selvfølgelig også stod klar med skarpe tilbud på juletræer.

 Klar til endnu en udvidelse

Gennem de seneste 25 år har John Buchhave udvidet forretningen to gange. Første gang i 2003 og siden i 2008.

Nu er man så i gang med tredje udvidelse; et 325 kvadratmeter stort kold- og varmlager, der blandt andet skal give bedre plads til butikkens vinterhotel for robotplæneklippere, som over de seneste år er vokset.

Samtidig giver udvidelse tiltrængt ekstra plads i butikken, mens der også bliver bedre albueplads på værkstedet.

Mens de fysiske rammer gradvist er blevet større, er John Buchhave gennem de sidste 25 år også gået fra at være en mand om driften til i dag at have tre ansatte – herunder Birgitte Lehmann. I de travleste perioder har der gennem tiden været helt op til seks ansatte.

Læs også