bannerPos

Banebrydende teknologi på Have & Landskab-messen

I modsætning til traditionelle luftdæk eliminerer Michelin X Tweel Turf i realiteten drilske dækproblemer såsom punkteringer, og det er næsten vedligeholdelsesfrit. Den nye Z994R udstyret med X Tweel Turf dæk har dansk messedebut på John Deere standen (A159) på Have & Landskab 2019, der afholdes i Slagelse den 28. til 30. august.

Per Jørgensen

Journalist
08-08-2019 16:18
Fra 2019 kan man i Europa få John Deeres ZTrak 900 serie Zero-Turn rotorklippere med det nye Michelin X Tweel Turf Airless radialdæk.

I modsætning til traditionelle luftdæk eliminerer Michelin X Tweel Turf i realiteten drilske dækproblemer såsom punkteringer, og det er næsten vedligeholdelsesfrit. Den nye Z994R udstyret med X Tweel Turf dæk har dansk messedebut på John Deere standen (A159) på Have & Landskab 2019, der afholdes i Slagelse den 28. til 30. august.

Z994R modellen tilbyder en kombination af førerkomfort, produktivitet og kvalitetsfinish på et højt niveau. Modellen er skabt for kunder, der søger en mere kompakt løsning til opgaver, hvor pladsen er trang. Den er udstyret med en stærk 25 hk (18,4 kW) dieselmotor, ekstra robust ramme og et klipperskjold med remtræk for optimal effektivitet. Den høje ydeevne understreges yderligere af et 7-Iron PRO rotorskjold på 137 cm med sideudkast.

Ekstraudstyret inkluderer det spændende nye Michelin X Tweel Turf dæk, som eliminerer driftsstop grundet punkteringer i modsætning til traditionelle luftdæk. Det har samme dimensioner og boltmønster som et standarddæk, men benytter gummiteknologi fra bilbranchen, som gør at slidbanen holder op til tre gange længere. Tweel-dækket modvirker desuden jordpakning og øger køreoplevelsen, hvilket understøttes af klipperens nye ComfortGlide sæde.

Miljøminister: Øko-landbrug er godt for grundvandet

Der er et klart behov for at beskytte drikkevandet bedre på grund af det stigende antal sager med fund af rester af pesticider, der har skabt overskrifter siden 2017. Det siger miljøminister Lea Wermelin, efter at det er kommet frem, at der findes pesticidrester i mere end fire ud af ti drikkevandsboringer.

Prisnedtur på svin kan udeblive

Den sæsonmæssige prisnedtur kan helt udeblive i år, lyder det i en markedskommentar fra Danske Svineproducenter. I dag er Nord-West-noteringen igen uændret.

Kina har importeret danske avlssøer

De vedvarende problemer med afrikansk svinepest har fået Kina til at importere godt 900 danske alvssøer via fly. Det skriver Reuters Bureau.

Markedspodcasten - WASDE-rapport presser priserne

WASDE-rapporten presser priserne, men markedsanalytiker Peter Arendt tror dog ikke på, at presset bliver ved.

Økologer vil være en del af klimaløsningen

Klimaet er på alles læber - og med rette. Derfor er klimaet og klimaforandringerne også omdrejningspunktet for en stor del af programmet, når den danske øko-branche samles til økologikongressen 20.-21. november, der er arrangeret af Seges, Økologisk Landsforening, Landbrug & Fødevarer samt Biodynamisk Forening.

Seges svarer fødevareministeren igen

Fødevareministeriets annoncerede stramninger i dyrevelfærdskontrollen får en hård medfart hos Seges Svineproduktion.

Fødevareeksporten er på rekordkurs

Virksomhederne i den danske fødevareklynge øgede eksporten for de første syv måneder i år med 2,4 milliarder kroner sammenlignet med sidste år, og er dermed på rekordkurs.
Side 1 af 1659 (33170 artikler)Prev1234567165716581659Next