bannerPos

Banebrydende teknologi på Have & Landskab-messen

I modsætning til traditionelle luftdæk eliminerer Michelin X Tweel Turf i realiteten drilske dækproblemer såsom punkteringer, og det er næsten vedligeholdelsesfrit. Den nye Z994R udstyret med X Tweel Turf dæk har dansk messedebut på John Deere standen (A159) på Have & Landskab 2019, der afholdes i Slagelse den 28. til 30. august.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
08-08-2019 16:18
Fra 2019 kan man i Europa få John Deeres ZTrak 900 serie Zero-Turn rotorklippere med det nye Michelin X Tweel Turf Airless radialdæk.

I modsætning til traditionelle luftdæk eliminerer Michelin X Tweel Turf i realiteten drilske dækproblemer såsom punkteringer, og det er næsten vedligeholdelsesfrit. Den nye Z994R udstyret med X Tweel Turf dæk har dansk messedebut på John Deere standen (A159) på Have & Landskab 2019, der afholdes i Slagelse den 28. til 30. august.

Z994R modellen tilbyder en kombination af førerkomfort, produktivitet og kvalitetsfinish på et højt niveau. Modellen er skabt for kunder, der søger en mere kompakt løsning til opgaver, hvor pladsen er trang. Den er udstyret med en stærk 25 hk (18,4 kW) dieselmotor, ekstra robust ramme og et klipperskjold med remtræk for optimal effektivitet. Den høje ydeevne understreges yderligere af et 7-Iron PRO rotorskjold på 137 cm med sideudkast.

Ekstraudstyret inkluderer det spændende nye Michelin X Tweel Turf dæk, som eliminerer driftsstop grundet punkteringer i modsætning til traditionelle luftdæk. Det har samme dimensioner og boltmønster som et standarddæk, men benytter gummiteknologi fra bilbranchen, som gør at slidbanen holder op til tre gange længere. Tweel-dækket modvirker desuden jordpakning og øger køreoplevelsen, hvilket understøttes af klipperens nye ComfortGlide sæde.

Stille hvedeeksportmarked

Investeringsfondene satte sig på hænderne forud for forlænget weekend i det amerikanske. Argentinsk sojaindustri lider.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.
Side 1 af 1871 (37406 artikler)Prev1234567186918701871Next